Enige cijfers en feiten:
| Oprichting: | 1928 |
| Omzet: | ca. 26 miljoen Euro (2009) |
| Medewerkers: | 604 (incl.82 stagiaires), 258 op kantoor, 95 in de productie, 12 administratief, 239 in de franchisebedrijven |
| Dagelijke productie: | 5.000 broden, 80.000 broodjes, 20.000 stuks gebak |
| Verkooppunten: | 72, waarvan 39 eigen filialen, 33 franchisers |
| Afzetgebied: | 100 km rond Fulda in Hessen enBayern, in het noorden tot Bad Hersfeld, Philippsthal, Obersuhl, in het westen tot Rhein-Main-Gebiet, in het zuiden tot Schweinfurt, Würzburg |
| Kwaliteitsnorm: | Eigen controlesysteem naar de EU-richtlijnen van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), ISO Norm 9001 in voorbereiding |
| Directie: | Bernd Pappert, Manfred Klüber |