• Nederlands
  • Deutsch

Pappert

Enige cijfers en feiten:

 
Oprichting: 1928
Omzet: ca. 26 miljoen Euro (2009)
Medewerkers: 604 (incl.82 stagiaires), 258 op kantoor, 95 in de productie, 12 administratief, 239 in de franchisebedrijven
Dagelijke productie: 5.000 broden, 80.000 broodjes, 20.000 stuks gebak
Verkooppunten: 72, waarvan 39 eigen filialen, 33 franchisers
Afzetgebied: 100 km rond Fulda in Hessen enBayern, in het noorden tot Bad Hersfeld, Philippsthal, Obersuhl, in het westen tot Rhein-Main-Gebiet, in het zuiden tot Schweinfurt, Würzburg
Kwaliteitsnorm: Eigen controlesysteem naar de EU-richtlijnen van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), ISO Norm 9001 in voorbereiding
Directie: Bernd Pappert, Manfred Klüber

www.papperts.de